112 · 28 mei 2024

Politieagente omver geduwd door 35-jarige man uit Castricum

De politie een melding van een vechtpartij in de Dorpsstraat in Castricum afgelopen zondagnacht rond half 3. De man was agressief en wilde met iedereen in gevecht gaan. Bij aankomst bleek dat er niet meer werd gevochten.

In het bijzijn van de politie haalde agressieveling uit naar een beveiliger en ontstond er een gevecht. De man, werd door de politie aangehouden en verzette zich dan ook behoorlijk. Een omstander bemoeide zich uit het niets met deze aanhouding en duwde één van de aanwezige politieagenten zo hard dat zij om viel. Ook deze man, van 32 uit Castricum, werd aangehouden.

Ook hij verzette zich tegen de politie. Beide mannen werden uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar. Tegen de 35-jarige man, is proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde. Hij kon zich ook niet legitimeren.

De horecabeveiliger wilde geen aangifte van mishandeling doen. Tegen de man die een duw gaf is door de politieagent aangifte van mishandeling gedaan.

error: Content is protected !!