Alkmaar / Streekagenda · 4 mei 2024

16 mei Alkmaar gold event Holland Gold in AFAS Stadion

Goudkoorts in de Wereldpolitiek. De geopolitieke spanningen lopen iedere dag op; in Oekraïne, het Midden-Oosten, in West-Afrika en rond Taiwan. Wat voor impact heeft dit op het financiële systeem? Centrale banken lijken bevangen door een goudkoorts. Het gele metaal bereikt een recordprijs. Hoelang blijft de Amerikaanse dollar nog dominant?

Donderdag 16 mei 2024 organiseert Holland Gold een evenement over Goud en de wereldpolitiek in de Georg Kessler Lounge bij het AFAS AZ Stadion. Er zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar.

Het evenement bestaat uit drie delen: één interview, één presentatie en een vragenronde voor het publiek. Tijdens het interview zal Wierd Duk, journalist en geopolitiek expert, worden geïnterviewd door onze directeur Paul Buitink over de veranderende wereldorde, waarbij ingezoomd wordt op de oorlog in Oekraïne. De presentatie gaat over de investeringskansen van goud en zal worden verzorgd door Vincent Kersten, oprichter van Holland Gold. We sluiten het evenement af met een panel van drie professionals Sander Boon, Jeroen Blokland en Vincent Kersten, met expertise in aandelen, cryptovaluta en edelmetalen. Hier krijgt het publiek uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen over alle aspecten van edelmetaal en andere asset categorieën. We sluiten af met een gezellige borrel.

U kunt dezlandhole dag informeel kennismaken met de sprekers, de Holland Gold- medewerkers, standhouders en diverse vaste gasten van het Holland Gold Youtube- kanaal.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor 39 euro inclusief parkeerplaats. Informatie hier, of hier direct bestellen.

error: Content is protected !!