Alkmaar · 27 december 2023

7 januari FEEST in het Beatles, Elvis en Zeezender Museum

7 januari FEEST in het Beatles, Elvis en Zeezender Museum

In februari van dit jaar ging een grote verbouwing van start. Het Beatles Museum kreeg een hal bij en het museum groeide van 1200m2 naar 2525m2.  Ruim een verdubbeling van onze musea. 

Het gehele jaar is er gewerkt aan de verbeteringen. Eerst het Beatles Museum, daarna de winkels (grootste platenzaak van Alkmaar),  toen het Zeezender Museum en nu is de afronding van het Elvis Museum. Nog even een week goed doorwerken en dan staan alle vitrines en zitten ze vol met de mooiste items. 

7 januari Heropeningsfeest
8 januari is de geboortedag van Elvis en het leek de eigenaar van het Beatles Museum dan ook een mooi idee om de afronding van de mega verbouwingen te vieren op zondag 7 januari 2024. Een mooi begin van een nieuw en druk jaar. “Wij nodigen iedereen uit om dit op 7 januari met ons te vieren, zodat jullie kunnen zien wat we ervan gemaakt hebben. Geloof ons, jullie zullen je ogen niet kunnen geloven. Nog nooit eerder was er zoveel te zien in de drie musea. Je kan weer films kijken in onze LET IT BEOS, en dan de winkels….. ruim 600m2 winkels waar je werkelijk van alles op het gebied van beeld en geluid kan vinden. Duizenden lp’s, singles, cd’s, muziek, dvd’s en meer.  Alleen voor de winkel heb je al een paar uur nodig om het allemaal te zien” aldus de eigenaar.

Zet het in je agenda en begin je nieuwe jaar op de meest muzikale manier.
Natuurlijk is er ook live muziek op het vernieuwde podium, zowel Beatles als Elvis Fans komen aan hun trekken.  Gabor zal met zijn sterk verbeterde Elvis robot aanwezig zijn en onze huisband treedt op.  Een werkelijk waanzinnige dag waar je gewoon bij moet zijn. Vier de afronding van de verbouwingen met ons mee.  “We hebben ons best voor de fans gedaan. Nu is het aan jullie om ervan te genieten”.

error: Content is protected !!