Alkmaar / Streekagenda · 6 juni 2024

9 juni, het tweede Heerhugowaards Kampioenschap MarioKart

Op Zondag 9 Juni laten we de motoren ronken en de bananenschillen vliegen tijdens het Mario Kart Toernooi! Dit wordt een dag vol opwinding, strategie en, belangrijker nog, pure Mario Kart-plezier. Strijd voor de prijzen of kom je favoriete coureur aanmoedigen.

Datum en Tijd:
Datum: 9 Juni om 14:00 tm 17:00
Registratie: https://kompleks.nl/inschrijving-mario-kart-toernooi/
Leeftijd: Alle leeftijden (tm 12 onder begeleiding van een volwassene)

Wat kun je verwachten:
Races vol Adrenaline: Betreed de iconische banen van het Mushroom Kingdom en strijd tegen andere deelnemers om de topplaats te veroveren. Van de klassieke Rainbow Road tot uitdagende nieuwe circuits.

Fantastische Prijzen: Verdien je sporen op het circuit en maak kans op de Mario Kart Trofee! voor de beste racers en speciale vermeldingen voor de meest strategische spelers liggen er prijzen in het verschiet. Er zullen 2 categorieën zijn, de categorie tot en met 12 jaar en de categorie 13 jaar en ouder.
In beide categorieën strijdt je om de felbegeerde beker en de eeuwige roem.
De inschrijving start op 1 mei en is gratis.

Gezelligheid en Vermaak: Geniet van de gezellige sfeer. Voor degenen die even willen ontspannen tussen de races door, zijn er snacks en drankjes beschikbaar.

Registratie: Wil je deelnemen aan het Mario Kart-avontuur? Meld je GRATIS aan vanaf 1 Mei door je te registreren. Zorg ervoor dat je jouw naam, leeftijd en e-mail vermeldt.

Klaar om je skills te testen tegen de andere deelnemers, je vaardigheden te tonen en de ultieme Mario Kart-kampioen te worden? Mis Het Grote Mario Kart Toernooi op 9 Juni niet! We kijken ernaar uit je op de startlijn te zien staan. Tot dan.

 (foto: Unsplash / Ravi Palwe)

error: Content is protected !!