Alkmaar · 19 september 2023

Alkmaarse MCDonald’s nieuwe partner van hockeyclub AMHC

Sinds afgelopen maandag is McDonald’s Alkmaar partner van hockeyclub AMHC uit Alkmaar. Afgelopen zaterdag kwamen diverse leden van hockeyclub AMHC naar McDonald’s Alkmaar West om zich samen in te zetten voor een schonere wereld tijdens World Cleanup Day.

Samen opruimen
Voor de McDonald’s restaurants in Alkmaar is het elke dag een Opschoondag. Elk stukje zwerfafval is voor hen een doorn in het oog. Daarom ruimen zij dagelijks zoveel mogelijk zwerfafval op, niet alleen op het eigen terrein maar ook in de wijdere omgeving. Op zaterdag 16 september kwamen zij samen met leden van hockeyclub AMHC nog eens extra in actie, om te laten zien dat een schone opgeruimde omgeving een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. In het kader van World Cleanup Day neemt McDonald’s Alkmaar ook deel aan Alkmaar City Cleanup week, een initiatief van gemeente Alkmaar, Stadswerk072 en Love not Waste.

Mehmed Alic, Marketing Lead van McDonald’s Alkmaar: “Wij steunen deze actie al langer, de verbinding tussen mensen wordt tijdens het opruimen sterker en groter. Bij McDonald’s willen wij graag hieraan bijdragen. Vandaag hebben we dat samen gedaan met onze nieuwe partner hockeyclub AMHC. Toen wij deze actie benoemden bij AMHC, melden deze meiden team onder 12 zich ook om te komen helpen”.

Willem-Albert Bol, bestuurslid AMHC en coach: “Omdat wij buren zijn op de Olympiaweg komen wij logisch samen. McDonald’s zet zich in om de omgeving rond hun restaurants schoon te houden. Daar willen wij natuurlijk bij helpen”.

error: Content is protected !!