Alkmaar · 1 maart 2024

Amber is de nieuwe Sportregisseur in Landelijk Alkmaar

In Landelijk Alkmaar is Amber Wuring sinds 1 januari werkzaam als Sportregisseur. Zij focust zich bij de uitvoer van haar werkzaamheden voor Alkmaar Sport op het gebied Graft-De Rijp en Schermer. Inwoners zien haar de komende tijd terug in haar rol als organisator en coördinator van sportactiviteiten, maar ze vervult ook een belangrijke verbindende rol binnen en tussen de dorpskernen en is actief in de verenigingsondersteuning.

Amber vervult als Sportregisseur een cruciale rol om binnen de kernen van Landelijk Alkmaar vraag en aanbod op het gebied van sport en bewegen met elkaar te verbinden. Ze fungeert als een ware sportmakelaar in de wijk, waarbij ze niet alleen faciliteert maar ook actief meedenkt over ledenwervingsacties en andere initiatieven om de gemeenschap te betrekken bij sport en bewegen. Amber zet zich in voor het stimuleren van sport- en beweegparticipatie en een actieve levensstijl in de dorpen, waarbij ook het bevorderen van inclusiviteit een belangrijke pijler is. 

Niet alleen op professioneel gebied is Amber actief in de sport; ook in haar vrije tijd is ze een enthousiaste voetbalster en padelliefhebber, waardoor ze altijd in beweging is. Het komt dan ook niet als een verrassing dat ze haar talent en passie voor voetbal eerder heeft laten zien op eredivisieniveau bij VV Alkmaar. Ben je benieuwd naar Amber’s visie op sport en haar plannen? Of wil je haar gewoon eens ontmoeten? Aarzel niet en neemt contact op per mail, telefoon of app via a.wuring@alkmaarsport.nl of 06-34164117.

error: Content is protected !!