Alkmaar · 24 december 2023

Bijzondere tandheelkunde per 1 januari definitief overgenomen door Vogellanden

Bijzondere tandheelkunde per 1 januari definitief overgenomen door Vogellanden

De overname van bijzondere tandheelkunde door Vogellanden, centrum voor medisch specialistische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl, is per 1 januari 2024 een feit. Dinsdag 19 december is de overeenkomst hiervoor door beide organisaties getekend.

Bijzondere tandheelkunde in de regio verhuist naar Heerhugowaard
Door de overname blijft de bijzondere tandheelkundige zorg in Noord-Holland-Noord beschikbaar. Er verandert eerst nog niets voor patiënten. Zij blijven zorg krijgen op de voor hen bekende locatie in Noordwest locatie Alkmaar door de voor hun vertrouwde gezichten. Vogellanden maakt ondertussen de nieuwe locatie die zij heeft gevonden in Heerhugowaard klaar om de behandelingen in voort te zetten. De verwachting is dat dit gebouw in juni 2024 klaar is. Vanaf dat moment verhuist de afdeling bijzondere tandheelkunde naar Heerhugowaard en worden patiënten op deze nieuwe locatie behandeld.

Operaties blijven plaatsvinden in Noordwest
Een deel van de patiënten van bijzondere tandheelkunde moet geopereerd worden. Noordwest en Vogellanden hebben afgesproken dat de operatiekamers van Noordwest beschikbaar blijven voor deze complexe en multidisciplinaire ingrepen. Ook na de verhuizing naar Heerhugowaard blijven deze operaties dus in Noordwest plaatsvinden.  

error: Content is protected !!