Alkmaar / Streekagenda · 25 augustus 2024

Cultuur Kartel tovert de Turfmarkt om tot Drijf In Bioscoop

Cultuur Kartel tovert de Turfmarkt om tot Drijf In Bioscoop

Altijd al een film willen kijken vanaf een bootje, omringd door stadsgenoten en op een bijzondere locatie? Dat kan! Op 14 september organiseert Cultuur Kartel een Drijf In Bioscoop in de Turfmarkt Haven. Voor het eerst zullen hier twee films worden vertoond op het water. Welke films dat worden? Dat bepaal jij als bezoeker! Volg @cultuurkartel op Instagram en stem op jouw favoriete film.

Een spetterende avond: Kom samen met je vrienden naar de sfeervolle Turfmarkt en vaar binnen in je eigen óf gehuurde bootje. Je wordt verwelkomd en naar je ligplek begeleid, waar je alvast kunt genieten van een live piano optreden speciaal afgestemd op de muziek in de films van de avond. Zo kom je alvast in een filmische sfeer.

De films worden vertoond op een groot scherm en het geluid ontvang je via koptelefoons. Zo weerhoudt niemand je van een de meest optimale ervaring. De avond staat geheel in teken van het thema water. Dat is niet zonder reden: het Alkmaars Kanaal viert zijn 200-jarig bestaan!

Klaar voor een behouden vaart? Haal je tickets: De Drijf in Bioscoop is een initiatief van Cultuur Kartel. De holding achter diverse culturele events, waaronder Museumnacht Alkmaar, voor jongvolwassenen.

error: Content is protected !!