Alkmaar / Cultuur · 13 september 2024

Festival kijkt uit naar Alkmaars Eigenste acts

Festival kijkt uit naar Alkmaars Eigenste acts

Ben jij dat het talent wat op hét Alkmaarse showcase festival moet spelen? Ben jij Alkmaars Eigenste rock/punk/hiphop/singer-songwriter/dans/producer/theater/dj artiest die niet mag ontbreken op 25 januari?

AEF geeft jaarlijks een indruk van het omvangrijke aanbod van artiesten en kunstenaars in de gemeente Alkmaar. Door een groot aanbod van korte optredens, maakt het publiek in één avond kennis met een veelzijdig en divers muziek- en kunstaanbod. Het festival biedt zes muziekpodia (eigen werk): twee voor live bands, een (semi) akoestisch podium, een dj-podium, een silent podium en een hiphop podium. De programmering bestaat ook uit theater, videokunst, poëzie, dans en andere kunstvormen.

Alkmaars Eigenste zorgt voor een groter promotioneel bereik voor Alkmaarse artiesten. Door media aandacht, een groot publiek tijdens het festival en doordat programmeurs van andere festivals en zalen het festival bezoeken. Daarnaast ontmoeten artiesten en kunstenaars elkaar, delen en zien elkaars werk waardoor nieuwe energie en inspiratie kan ontstaan.

De organisatie wil een springplank creëren voor Alkmaars Talent, waarmee ze vol zelfvertrouwen en kennis ook buiten de stadsgrenzen kunnen gaan optreden. Zij zorgen voor een warm netwerk, mooie professionele foto’s, de artiest inspiratie krijgen voor hun bio en er na het festival goed videomateriaal is.

Meld je dan nu aan! Stuur vóór 1 november een mailtje met link naar jouw muziek (eigen werk!) naar alkmaarseigenste@gmail.com en wie weet sta je straks op hét Alkmaarse showcase festival Poppodium Victorie in Alkmaar. De selectie wordt gedaan door een groep artiesten en programmeurs die een hele brede kennis hebben.

Het Alkmaars Eigenste Festival vindt plaats op zaterdag 25 januari.

error: Content is protected !!