Alkmaar / Cultuur · 8 september 2023

Ga je mee op Regiosafari door regio Alkmaar?

Ontmoet, leer en inspireer! Op woensdag 11 oktober gaan we weer op Regiosafari door regio Alkmaar! Ben jij actief in de gastvrijheidssector in regio Alkmaar? Dan is dit hét event voor jou!

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst?

Ochtendprogramma

We starten de dag bij De Baan in Alkmaar. Deze unieke locatie met een rijke historie in de drafsport biedt ruimte aan een grote variatie aan evenementen. Van bedrijfspresentatie tot feestavond en van vergadering tot (sport)event. Na het welkomstwoord en een inkijkje in de locatie neem je deel aan twee interactieve sessies rondom duurzaamheid en generatiemanagement gegeven door Marjolein Risseeuw (Generatiestrateeg) en Merlijn Pietersma (Leisure strateeg).

Middagprogramma

Na de lunch stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de buurt. Een van die locaties is Camping Tuinderij Welgelegen, gelegen in natuurgebied de Eilandspolder in Graft. Met een minimale footprint en het milieubewust telen op de tuinderij staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij deze oase van rust! Na het bezoek aan de middaglocaties sluiten we de dag weer gezamenlijk af bij De Baan met een hapje en een drankje.

Locatie

De Baan Alkmaar
De Koning Willem Alexanderlaan 4
1815 LV Alkmaar

Programma

  • 09.00 – 09.30 uur Inloop bij De Baan in Alkmaar
  • 09.30 – 13.00 uur Ochtendprogramma – interactieve sessies met lunch
  • 13.00 – 16.00 uur Middagprogramma – met de bus door de regio
  • 16.00 – 17.00 uur Afsluitend hapje en drankje bij De Baan

Klik hier voor meer info en aanmelden.

error: Content is protected !!