Alkmaar / Streekagenda · 23 mei 2024

Gratis pre-party Alkmaar Pride

Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter.

Van 11.00 tot 13.00 is er in het Victoriepark tijdens festival ‘Yes In My BackYard’ een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.

Stap tijdens de pre-party in een kleurrijke wereld vol creativiteit! Tentjes veranderen in kleedkamers voor je meest gewaagde outfit.

Krijg de beste make-up tips en film je beste social media posts bij de ringlight-stations. Laat je catwalk moves zien en geniet van een geweldige circus-meets-drag show uit de jaren 80!

Begin je dag met het Roze Ontbijt in het IJkgebouw en vier de diversiteit. Om 14.00 uur start de grachtenparade. Bekijk het programma van de Alkmaar Pride op: www.alkmaarpride.nl

Van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie weer het leukste festival van Alkmaar: Yes In My BackYard in het Victoriepark.

Hier kun je elke dag genieten van livemuziek, tentjestheater, theatrale installaties, straattheater, hapjes, drankjes en nog veel meer.

Kijk voor tickets en meer informatie op www.yesinmybackyard.nl

error: Content is protected !!