Alkmaar · 5 maart 2024

HEMA winkel Alkmaar Wendelaarstraat  afgelopen vrijdag weer geopend

Op vrijdag 1 maart om 10.00 uur heropende de Hema haar winkel aan de Wendelaarstraat 336 in Alkmaar. Deze compleet vernieuwde winkel heeft een frisse uitstraling waar klanten gemakkelijk hun weg vinden, eenvoudig kunnen afrekenen en cadeautjes kunnen inpakken. Met deze vernieuwde winkel blijft HEMA haar aanwezigheid in de buurt versterken en hebben bewoners een HEMA dichtbij huis.

Deze HEMA heeft alles in huis voor de dagelijkse behoeften, zoals textiel voor het huishouden, beautyproducten, mode, bureauartikelen en een uitgebreid aanbod aan huishoudproducten, feestartikelen en een vernieuwd assortiment van food-producten en dranken. Klanten vinden er gemakkelijk hun weg, kunnen eenvoudig afrekenen bij onder andere de zelfscankassa’s en natuurlijk is er extra aandacht voor duurzame producten. De HEMA medewerkers staan zeven dagen in de week klaar om de klanten van dienst te zijn.

Bij de heropening van de winkel op 1 maart wErden de eerste klanten verwelkomd met enkele leuke acties. De eerste 200 klanten ontvIngen een gratis pak heerlijke stroopwafels.

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er weer een vernieuwde en moderne HEMA wordt heropend in Alkmaar. Zodat er voor de bewoners in de omgeving van de Wendelaarstraat een HEMA echt dichtbij is. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs.” 

error: Content is protected !!