Alkmaar · 9 juni 2024

Iris wil inwoners van Alkmaar inspireren om duurzaam te gaan wonen

Iris van Asselt, een pionier op het gebied van duurzaam wonen, nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de ontwikkeling van haar nieuwe inspiratieboek ‘Puur natuurlijk wonen’. Met haar unieke verhaal en praktische tips wil van Asselt mensen inspireren om bewust te leven en duurzaam te wonen.

Samen met haar gezin bouwde van Asselt een duurzaam, dubbel tiny house in eco-community LiberTerra. Zowel in de bouw als in het interieurontwerp heeft ze bewuste keuzes gemaakt. Met biobased en tweedehands materialen realiseerde ze een gezonde en prettige leefruimte. Als duurzaam interieurontwerper heeft ze haar kennis en ervaring gebundeld in dit boek, waarmee ze anderen wil laten zien hoe eenvoudig en bevredigend het kan zijn om milieubewust te leven.

Steun de crowdfundingscampagne en maak het boek mogelijk
Om het boek te realiseren, heeft van Asselt een crowdfundingscampagne opgezet. Daarbij kan je kiezen voor prachtige beloningen zoals een exemplaar van het boek of een exclusieve rondleiding in haar huis, dat onlangs is uitgeroepen tot het Duurzaamste Huis van Nederland.
Wil je bijdragen aan dit project? Dat kan via https://tinyurl.com/ymchs733

Over Iris van Asselt
Iris van Asselt is een gepassioneerde duurzaam interieurontwerper die haar leven heeft gewijd aan kennis delen rondom fast furniture en het kiezen voor gezonde materialen in huis. Haar boek, ‘Puur natuurlijk wonen’, belooft een waardevol boek te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen en verschijnt dit najaar.

Voor meer informatie over de campagne en om te doneren, bezoek: https://www.voordekunst.nl/projecten/16936-inspiratieboek-puur-natuurlijk-wonen.

error: Content is protected !!