Alkmaar / Regio · 16 januari 2024

Meedenken over nieuwe visie Toerisme en Recreatie Regio Alkmaar

Meedenken over nieuwe visie Toerisme en Recreatie Regio Alkmaar

De Visie Toerisme en Recreatie van Regio Alkmaar wordt vernieuwd. Ook de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo werken hieraan mee. Daarom hebben wij de mening nodig van onze ondernemers.

Praat mee

Op donderdag 1 februari 2024 is een participatiebijeenkomst gepland. Tijdens deze interactieve bijeenkomst staan vragen centraal als: wat zijn de belangrijkste ambities en uitgangspunten voor de komende jaren op toeristisch en recreatief vlak in de Regio Alkmaar, hoe willen we die bereiken en wat zijn de acties die daarbij horen? Alle ondernemers en organisaties uit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo en Dijk en Waard zijn van harte welkom om mee te praten.

  • Wanneer: Donderdag 1 februari 2024, 14.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur).
  • Waar: Cultuurkoepel Heiloo (Cultuurkoepelzaal), Kennemerstraatweg 464.
  • Wie: Deze bijeenkomst is bestemd voor de gastvrijheidssector uit de Regio Alkmaar. Bijvoorbeeld ondernemers en organisaties uit de dag- en verblijfsrecreatie sector, natuur- en andere belangenorganisaties, culturele organisaties, horecaondernemers, betrokken ambtenaren en promotie- en marketingorganisaties.

Voorbereiding

We zijn benieuwd naar de punten die u (en uw achterban) essentieel vindt voor de nieuwe visie op Toerisme en Recreatie in regio Alkmaar. We nodigen u daarom uit om deze punten – eventueel samen met uw achterban – in enkele zinnen naar ons te communiceren voorafgaand aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden en het toesturen van de informatie kan tot donderdag 18 januari 2024 via Marijke Meelissen, m.meelissen@dijkenwaard.nl.

Wilt u hierbij uw volledige contactgegevens vermelden: organisatie, voorletters, naam en e-mailadres.

error: Content is protected !!