Alkmaar / Sport · 15 februari 2024

Met collega’s of relaties aan de start van de Wandel4daagse Alkmaar

Op zoek naar een actieve teambuildingsactiviteit met collega’s of relaties? Het is mogelijk met de nieuwe businessinschrijving van de Wandel4daagse Alkmaar, die wandelaars van 12 t/m 15 juni het hart van Noord-Holland laat ontdekken. Teams bestaan uit 4 personen en hebben de mogelijkheid 8,5, 15, 20, 25 of 40 km per dag te wandelen. Wandel 2 of 4 dagen. Inschrijven kan via www.wandel4daagsealkmaar.nl.

Het voordeel van een businessinschrijving is dat alles goed geregeld is met dit pakket. Laat een teamfoto maken, krijg exclusief toegang tot de ontvangstruimte in de Grote Kerk Alkmaar, ontvang consumpties voor het finishfeest en een gratis kopje koffie of thee voor de start. Wandelen is de meest laagdrempelige vorm van sport en voor iedereen toegankelijk. Bedrijven kunnen de Wandel4daagse Alkmaar gebruiken als gezellig, sportief uitje.

Dagelijks wandelen deelnemers in een klaverblad in en rondom Alkmaar in de richting van Bergen, Dijk en Waard, de Egmonden en Heiloo. De 4daagse kenmerkt zich met afwisselende routes, veel gezelligheid en entertainment onderweg. Daarnaast wandelen deelnemers niet alleen langs regionale highlights, maar gaan er ook echt doorheen. Zo worden onder andere Museum BroekerVeiling, Onze Lieve Vrouw Ter Nood en de Ruïnekerk Bergen aangedaan.

De Grote Kerk Alkmaar, in de volksmond: het sieraad van Alkmaar genoemd, is elke dag de start- en finishlocatie, behalve op zaterdag. Dan vindt de finish, na een sfeervolle intocht door de binnenstad, plaats op het enorm gezellige Waagplein. De andere dagen vindt het finishfeest plaats op het Canadaplein met onder andere Hollandse middag en Disco Fever als thema’s.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via www.wandel4daagsealkmaar.nl t/m woensdag 7 juni 2024.

error: Content is protected !!