Alkmaar · 27 oktober 2024

Nieuwe locatie, grotere showroom: Warmteservice Alkmaar gaat verhuizen

Nieuwe locatie, grotere showroom: Warmteservice Alkmaar gaat verhuizen

Warmteservice Alkmaar verhuist op 28 oktober naar een nieuwe locatie aan de Koelmalaan 348. Dit na 26 jaar gevestigd te zijn geweest aan de vertrouwde Laanenderweg. De verhuizing is het directe gevolg van de aanhoudende groei van de vestiging en de groeiende vraag naar duurzame producten. De vernieuwde vestiging biedt klanten meer mogelijkheden, dankzij een grotere showroom en uitgebreidere opslagruimte.

Meer ruimte voor klantgerichtheid en assortiment

“Met de nieuwe vestiging aan de Koelmalaan kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn,” zegt Mitchel Krop, vestigingsmanager van Warmteservice Alkmaar. “Dankzij de grotere opslagruimte kunnen we ons assortiment nog verder uitbreiden en door de ruime showroom kunnen we onze producten beter tentoonstellen. We zijn trots op ons grote en veelzijdige assortiment met vele A-merken, waardoor ons aanbod breder is dan menig andere winkel.”

Historie van de vestiging en groei

De verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk voor de vestiging die in 1999 werd geopend onder leiding van Matthijs Bar. Door de jaren heen heeft Warmteservice Alkmaar zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de regio. Het hechte team is volgens Mitchel goed op elkaar ingespeeld: “We staan altijd klaar voor onze klanten én voor elkaar. Het plezier in ons werk en onze gezamenlijke inzet zorgen ervoor dat we elke klant zo goed mogelijk kunnen helpen. Ons doel is dat geen enkele klant de winkel verlaat zonder een passende oplossing.”

Betere bereikbaarheid en verbeterde klantbeleving

Ook Ruud Bos, Formulemanager en daarmee mede verantwoordelijk voor de vestiging, is enthousiast over de nieuwe locatie: “De vorige locatie werd simpelweg te klein voor onze groei. We hebben gekozen voor deze locatie, omdat deze eenvoudig bereikbaar is vanaf de ringweg van Alkmaar en bovendien beschikken we nu over een grotere opslagruimte om, ’s nachts, bestelde artikelen te ontvangen, zodat onze klanten hun bestelling al vanaf 7:00uur kunnen afhalen.”

Kom je ook langs? De koffie staat klaar!

De vernieuwde vestiging aan de Koelmalaan 348 is volledig gerenoveerd en biedt aanzienlijk meer schapruimte, waardoor het assortiment overzichtelijker kan worden gepresenteerd. “Het modernere pand geeft ons de kans om nóg verder te groeien,” aldus Ruud Bos. “We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe vestiging. De koffie en een lekkernij staan klaar tijdens de openingsweek!”

Nieuwe locatie, grotere showroom: Warmteservice Alkmaar gaat verhuizen

error: Content is protected !!