Alkmaar · 20 april 2024

Optredens Douwe Bob, Roxeanne Hazes en Niels Geusebroek tijdens Zomer op het Plein

Van 28 juni t/m 4 augustus presenteert TAQA Theater De Vest op het Canadaplein een nieuwe editie van Zomer op het Plein. In deze periode staan elk weekend van vrijdag t/m zondag gratis toegankelijke optredens op het programma met veel muziek, intieme luisterconcerten en straattheater. Onder andere Douwe Bob, Roxeanne Hazes, Niels Geusebroek en Beth & Flo maken hun opwachting.

Binnenkort wordt via www.zomerophetplein.nl het hele programma bekendgemaakt.

Zomer in De Mare
Maar voor het zover is, start de zomer van Theater De Vest weer met een gratis programma in park De Rekerhout. Tijdens Zomer in De Mare, dat dit jaar van 8 t/m 23 juni plaatsvindt, kan jong en oud genieten van vele doe- en beleefactiviteiten en prachtig (inter)nationaal straattheater.

Meer informatie
Zomer op het Plein is een gratis toegankelijk zomerfestival op het Canadaplein in Alkmaar, georganiseerd door Theater De Vest. Van 28 juni t/m 4 augustus zijn er elke vrijdag, zaterdag en zondag prachtige concerten en spetterende shows te beleven. Houd www.zomerophetplein in de gaten voor het volledige programma van Zomer op het Plein en Zomer in de Mare.

error: Content is protected !!