Alkmaar / Streekagenda · 17 januari 2024

PeuterVestival bij TAQA Theater De Vest in Alkmaar

PeuterVestival bij TAQA Theater De Vest in Alkmaar

Op woensdagochtend 24 januari kunnen de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot) ouders zich vermaken in TAQA Theater De Vest tijdens de nieuwste editie van het PeuterVestival. De foyer is veranderd in een echte speeltuin waarin volop kan worden gespeeld. Kinderen kunnen meedoen aan Het Kleurfeest en op blote voeten komen stappen over het Pieterpeuterpad. En natuurlijk zijn er mooie voorstellingen te bezoeken!

Pinguïns, konijnen en kriebels

Bezoek, samen met je (groot)ouders, leuke voorstellingen tijdens het PeuterVestival!
Het theatergezelschap House of Nouws speelt de voorstelling ‘Ping Win’ (3+), over de wereld van pinguins, met primaire vormen en kleuren. Het peuterconcert ‘Kriebel’ (2+) van Oorkaan, De Nationale Opera en Philharmonie Luxembourg sluit perfect aan bij de belevingswereld van de allerkleinsten en prikkelt alle zintuigen. Maas theater en dans komt met de succesvolle kinderdetective ‘Gezocht: konijn’ (3+) naar TAQA Theater De Vest. In deze grappige voorstelling gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. 

Pieterpeuterpad

Rondom de voorstellingen kunnen kinderen volop spelen in de foyer. Doe mee aan Het Kleurfeest bijvoorbeeld en werk op prachtige live-muziek met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. Ook is er een heus ‘Pieterpeuterpad’, waar kinderen op blote voetjes overheen kunnen stappen, kleuren en geuren kunnen ervaren en schelpjes kunnen zoeken. En natuurlijk zijn er de Vessie-huisjes, waar je je kunt verkleden, met lego spelen of mooie tekeningen kunt maken. 

Meer informatie

Een toegangskaartje voor de voorstellingen tijdens het PeuterVestival kost € 11 en geeft gratis toegang tot de speeltuin. Meer informatie en kaarten via www.taqatheaterdevest.nl, aan de balie of telefonisch 072 – 548 9999 (dagelijks vanaf 17.00 uur) en tijdens het festival.

error: Content is protected !!