Alkmaar · 15 maart 2024

Praat mee over de toekomst van uw dorp

Hoe zorgen we er samen voor dat het nu, en in de toekomst, fijn wonen, werken en leven is in uw dorp? Laat ons weten wat ú belangrijk vindt. Vul voor 31 maart de online vragenlijst in via alkmaar.nl/dorpsagenda. En praat na de zomer mee over de dorpsagenda tijdens de bewonersbijeenkomst in uw dorp.


Als gemeente Alkmaar vinden we het belangrijk om een goed beeld te hebben van wat er leeft in de dorpen van landelijk Alkmaar. Wat vindt u belangrijk voor nu en in de toekomst? En wat is er nodig om de dorpen een fijne plek te laten blijven om te wonen, werken en leven?

Een dorpsagenda voor uw dorp

Met een online vragenlijst willen we eerst inzicht krijgen in de thema’s die in uw dorp spelen. Daarna willen we graag ook écht met u in gesprek over deze thema’s. Dat doen we tijdens een bijeenkomst in uw dorp. Het resultaat: een agenda voor uw dorp met daarin acties voor de korte en lange termijn. Acties waar we als gemeente, inwoners, ondernemers en andere betrokkenen mee aan de slag kunnen.

Online vragenlijst

We vinden het fijn als u de vragenlijst invult. En ons zo laat weten hoe uw dorp een fijne plek blijft om te wonen, werken en leven. U kunt de vragenlijst tot 31 maart invullen.

Lukt het u niet om de vragenlijst online in te vullen? Dan kan dat ook telefonisch. Bel 14072 en vraag naar de vragenlijst voor de dorpsagenda van uw dorp. Wij nemen de vragenlijst dan samen met u door.

Bewonersbijeenkomst

Na de zomer organiseren we een bewonersbijeenkomst in uw dorp. We nodigen u graag uit om dan samen in gesprek te gaan over de uitkomsten van de vragenlijst en de dorps-agenda voor uw dorp. Op de hoogte blijven van wanneer en waar de bijeenkomst plaatsvindt? Of van ander nieuws over de dorps agenda? Meld u dan online aan voor de nieuwsbrief. Dat kan ook via www.alkmaar.nl/dorpsagenda

error: Content is protected !!