Alkmaar · 5 september 2023

Regio Songfestival Niemand heeft niks: een nummer over siliconen borsten

Eigen ervaringen verwerken in een nummer en ze daarmee een plek geven; dat is de bijzondere werkwijze van de getalenteerde singer-songwriter Nienke Botma. Met een diepe overtuiging dat haar levenslessen in de vorm van liedjes anderen kunnen ondersteunen, bewandelt zij een unieke muzikale weg. Naast het schrijven van kinderliedjes, betreedt ze het domein van de Kleinkunst, met poppy invloeden die haar nummers een onderscheidend karakter geven

Nienke Botma is geen onbekende naam in de muziekscene en zal deelnemen aan het prestigieuze Regio Songfestival, waar ze haar hartverwarmende muziek met een boodschap zal delen.

Wie is Nienke Botma?
Met haar 38 jaar jonge leeftijd en haar woonplaatsen in Alkmaar en Grootebroek, heeft Nienke Botma één duidelijke drijfveer: mensen inspireren. “Muziek heeft een helende kracht,” zegt ze met overtuiging. “Ik ben ervan overtuigd dat alles wat ik in het leven meemaak, ook herkenbaar is voor anderen. Deze herkenning creëert gesprekken en verbindt mensen. Je bent niet alleen. En dat is het mooiste wat ik zou kunnen en willen bereiken met mijn muziek.”

Een treffend voorbeeld van Nienke’s overtuiging is het nummer waarmee ze deelneemt aan het Regio Songfestival. Nienke werd ernstig ziek door borstimplantaten die ze ooit had laten plaatsen, maar ze vocht terug en liet ze verwijderen. Nu gebruikt ze haar persoonlijke ervaringen als een krachtig waarschuwend verhaal voor anderen, in de vorm van een ontroerend en catchy lied.

Het Regio Songfestival is een podium waar getalenteerde artiesten uit verschillende regio’s samenkomen om hun muzikale talenten te delen. Nienke Botma belooft met haar unieke muzikale aanpak en inspirerende boodschap het publiek te raken en te verbinden.

Nienke Botma’s muziek is een weerspiegeling van haar levenskracht en haar wens om anderen te helpen. Haar deelname aan het Regio Songfestival is een kans voor het publiek om de magie van haar liedjes te ervaren en te laten inspireren door haar onuitputtelijke positieve energie.

Je kunt haar portret en ook de andere artiesten bekijken via onderstaande link.

Super tof als je de moeite neemt om jouw stem uit te brengen.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/323031/nienke-niemand-heeft-niks

Voor meer informatie over Nienke Botma en haar muziek, kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: Nienke Botma

E-mail: chant2shanti@gmail.com

Volg Nienke Botma op sociale media voor updates over haar muzikale reis:

Facebook: https://www.facebook.com/botma.nienke/

Website: www.chant2shanti.nl

error: Content is protected !!