Alkmaar / Streekagenda · 1 september 2024

Return To Earth’ festival

Return To Earth’ festival

Zondag 22 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur de vijfde editie van het ‘Return To Earth Festival Retreat’ plaats.

De missie van ‘Return To Earth’ is om eerlijke ondersteuning en gelijke kansen te bieden aan jongeren en jongvolwassenen, volwassenen en iedereen die te maken hebben met mentale problemen als verlies, rouw, schaamte, schuld, eenzaamheid en andere gerelateerde uitdagingen.

Liefde overwint
Met de overtuiging dat liefde uiteindelijk de waanzin zal overwinnen, streeft het initiatief naar het aanpakken van de uitdagingen waarmee duizenden jongeren en volwassenen worden geconfronteerd met betrekking tot psychische problemen.

In Noord-Holland alleen al zijn er meer dan 100.000 jongeren die vaak tot wel 6 maanden moeten wachten op de benodigde ondersteuning vanwege wachtlijsten. Daarnaast hebben meer dan 1,5 miljoen mensen in Nederland last van burn-out klachten.

Tickets t/m 23 jaar zijn gratis
Return To Earth vindt plaats bij de Gasfabriek in Alkmaar, Helderseweg 28, 1817 BA Alkmaar. Het is een prachtige binnen én buiten locatie met het groenste terras van Alkmaar. Het is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken en ligt op loopafstand van Station Alkmaar Centraal.

Er zijn meerdere tickets waar uit je kan kiezen die passen bij jouw financiële situatie. Voor elke ticket krijg je volledig toegang tot het festival en alle activiteiten en workshops, inclusief eten & drinken.

Tickets t/m 23 jaar zijn gratis inclusief toegang tot 1 workshop, maar zijn exclusief eten en drinken. Je kunt wel luisteren naar de lezingen en live muziek.

Band The Wanderer sluit af
Return to Earth is een uniek non-alcoholisch evenement zonder winstoogmerk waar muziek, entertainment en mindfulness samenkomen. Er zijn volop workshops en het festival wordt afgesloten door de Nederlandse band The Wanderer.

error: Content is protected !!