Alkmaar · 19 april 2024

Rondje Raad Alkmaar West: in gesprek met de gemeenteraad

De gemeenteraad van Alkmaar streeft ernaar om in alle wijken en dorpen tenminste één keer per raadsperiode een zogenaamd ‘Rondje Raad’ te organiseren om in gesprek te gaan met de inwoners. Op woensdag 24 april 2024 is er een bijeenkomst gepland in Alkmaar West, van 17.00 tot 20.00 uur in Huis van de wijk De Alkenhorst, op Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar.


Bewoners lopen soms tegen zaken in hun wijk of dorp aan waar zij een mening over hebben of waarvan men zich afvraagt waarom het zo geregeld is. Tijdens het Rondje Raad heeft u gelegenheid om dit soort zaken met raadsleden te bespreken. Welke uitdagingen en kansen ziet u voor Alkmaar West? In informele setting vernemen de raadsleden dat graag!

De avond in het kort

U bent welkom voor ontvangst vanaf 17.00 uur in de foyer van De Alkenhorst. Het programma start om 17.30 uur met een wandeling door de wijk. De wandeling eindigt om ongeveer 18.00 uur terug bij De Alkenhorst. Hier volgt een (gratis) gezamenlijke maaltijd. Tijdens de maaltijd is er gelegenheid voor een gesprek tussen u en de raadsleden.

Om 19.00 uur wordt het programma hervat met een korte toelichting op het werk van de gemeenteraad en raadsleden en worden belangrijke thema’s in uw wijk besproken. Het is dan ook geen probleem als u vanaf 19.00 uur aansluit, u bent van harte welkom! Het programma duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Meld u snel aan

Voor een goede organisatie en vanwege de enigszins beperkte capaciteit verzoeken wij u zich aan te melden. Bent u inwoner van Alkmaar West en lijkt het u leuk om aanwezig te zijn? Meldt u zich dan aan voor het Rondje Raad bij de raadsgriffie van de gemeente Alkmaar, via raadsgriffie@alkmaar.nl of telefonisch via 06 34 58 50 22.  Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wilt u tijdens deze avond een onderwerp inbrengen, omschrijf dan bij uw aanmelding ook kort het onderwerp.

De raad ziet u graag op 24 april!

error: Content is protected !!