Alkmaar / Streekagenda · 27 februari 2024

Smartphone fotografie in Alkmaar en omstreken

Wil jij echt leren om betere smartphonefoto’s te maken? Ontdek de innovatieve cursus die je stapsgewijs begeleidt om verbluffende foto’s te maken met zowel iPhone als Android smartphones. Weg met matige beelden en omarm een nieuw niveau van fotografische vaardigheden.

De krachtige smartphonefotografieworkshop is ontworpen om je fotografische reis te versterken. Of je nu een iPhone-gebruiker bent of trouw aan Android, deze cursus is voor beide platforms. Onder deskundige begeleiding van smartphone fotograaf Fred van Eck leer je geavanceerde technieken voor scherpere en beter samengestelde foto’s.

Doe mee met de boeiende workshop en ontgrendel het potentieel van je smartphonecamera. Profiteer van waardevolle inzichten, praktische tips en ontdek verborgen functies die je beelden optimaliseren. Kies uit twee opties: de locatiegebaseerde workshop voor € 39,95 per persoon, inclusief praktijkervaring buiten, of de cursus voor € 44,95 per persoon, gehouden in een comfortabele klasomgeving met gelijkwaardige lesstof.

Je krijgt niet alleen een uitgebreide training in de camerafuncties van je telefoon, maar ook een heerlijke kop koffie of thee. Als doorgewinterde smartphonefotograaf deel ik waardevolle inzichten uit de praktijk. Inclusief een stuk nabewerking! Grijp deze kans om je fotografische vaardigheden te transformeren. Raadpleeg onze website voor volledige details en schrijf je in voor deze unieke ervaring.

Heb je vragen of wil je meer ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen of meld je aan voor een cursus of workshop. Deze organiseer ik op veel plekken in Nederland. De datums staan op mijn website. Natuurlijk ook op alle bekende socials. Zoek dan even naar Eckkies. Ik deel daar ook nog meer kennis en inspiratie! Bekijk alle informatie en datums via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/

error: Content is protected !!