Alkmaar · 10 september 2024

Swap de hele RataPlan voor Noppes tijdens de winterkleding-ruildag op 21 september

Swap de hele RataPlan voor Noppes tijdens de winterkleding-ruildag op 21 september

De zomervakantie is alweer voorbij, wat betekent dat we ons klaar gaan maken voor de koude, maar toch ook gezellige winterdagen. Denk jij bij het opruimen van de kast ‘Dit pas ik niet meer… Dat is niet meer mijn style…’? Doneer dan jouw kleding aan RataPlan en Noppes en ruil ze zaterdag 21 september voor de ingebrachte winterkleding van een ander.

Jaarlijks belandt er te veel kleding onnodig bij het afval en daar steken RataPlan en Noppes graag een stokje voor. Door kleding een tweede kans te geven, neemt deze afvalberg al een beetje af. Uiteindelijk willen we er natuurlijk voor zorgen dat de afvalberg verdwijnt, maar dat is een doel wat we alleen met elkaar kunnen behalen! Mis deze kans niet om je wintergarderobe op een duurzame manier te vernieuwen en tegelijkertijd kennis te maken met de unieke samenwerking tussen RataPlan en Noppes. We hopen je te zien op 21 september in een van onze 50 deelnemende winkels!

Benieuwd naar hoe je mee kunt doen aan dit ruilevenement? Dat lees je hieronder! En, tot dan?

De spelregels

Hoe doe je mee?

  • Op zaterdag 21 september ruil je de gehele dag jouw kleding voor die van een ander. Je kunt hiervoor terecht bij alle winkels van RataPlan en Noppes.
  • Je mag alleen kleding ruilen als je kleding doneert. Het is een exclusief evenement.
  • Voor elk ingeleverd kledingstuk krijg je een swappunt en elk kledingstuk is 1 swappunt waard. Je krijgt maximaal 8 swappunten en kunt dus maximaal 8 nieuwe kledingstukken uitzoeken.
  • Je kiest enkel uit kleding die in de aangewezen rekken hangt. Deze ruilactie geldt dus niet voor het gehele assortiment.
  • Heren-, dames- én kinderkleding is welkom.
  • Het is een winterkleding-ruildag, we accepteren dus geen zomerkleding zoals bikini’s, korte broeken en topjes of accessoires zoals schoenen, tassen en riemen.
  • We accepteren alleen kleding zonder vlekken, gaten en/of geurtjes. Let je hierop als je jouw kleding uitzoekt?

Hoe betaal je?

  • Heb je alle rekken afgezocht en mooie kledingstukken uitgezocht? Betaal deze dan met de swappunten die je hebt gekregen toen je jouw kleding inleverde.
  • De koop is pas geslaagd als de door jou gekozen kledingstukken zijn voorzien van een stempel op het label. Een medewerker deelt deze uit.
  • Vind je in deze winkel niet wat je zoekt of past? Neem de swappunten dan mee naar een andere vestiging van RataPlan of Noppes en maak meer kans op een geslaagde swapruil!
    Let op: dit is alleen mogelijk op zaterdag 21 september, je dient dus op dezelfde dag bij een andere vestiging te kijken of er wat tussen zit.
  • Aan het einde van jouw winkelbezoek ga je langs de kassa om eventuele andere kringloopschatten af te rekenen en laat je gelijk de ruilkleding zien. Als er geen stempel op het label zit, krijg je de kleding helaas niet mee. Je gaat dan terug naar de ruilhoek om de ruilactie als nog in orde te maken.

Algemene voorwaarden

  • Per persoon, per vestiging, vanaf 12 jaar krijg je maximaal 8 swappunten.
  • De kledingstukken die je inlevert zijn schoon en bruikbaar. Dit betekent dat er geen gaten, vlekken of geurtjes in zitten. Dat is wel zo eerlijk Wij mogen de kleding weigeren als wij deze niet voldoende bruikbaar vinden.
  • Er wordt alleen winterkleding geaccepteerd. Je kunt jouw meegebrachte bikini’s, korte broeken, topjes, tassen, schoenen, riemen en andere accessoires doneren bij het magazijn (maar dit telt niet mee voor de ruilactie).
  • Swappunten zijn niet in te leveren voor geld of andere artikelen uit de winkel. Je kunt deze enkel gebruiken om de ruilkleding mee af te rekenen. De swappunten zijn niet gebonden aan één vestiging.
  • Kleding wat je met de ruildag betaalt met een swappunt, kan niet worden teruggebracht voor geld of een tegoedbon.

Hier vind je een RataPlan of Noppes bij jou in de buurt.

error: Content is protected !!