Alkmaar · 18 december 2023

Vermiste katten in Alkmaar digitaal verzameld

De gemeente Alkmaar heeft nu een handige functie op de digitale tweeling waarmee je kunt zien welke katten er vermist zijn. Op een plattegrond wordt aangegeven welke kat op welke locatie als vermist is opgegeven.

Deze informatie wordt verzameld door Amivedi, een landelijke organisatie waar alle vermiste katten geregistreerd zijn. De plattegrond geeft ook inzicht in het tijdstip en de wijken waar veel katten vermist zijn. Neem snel een kijkje op www.alkmaarincijfers.nl en ontdek de plattegrond met vermiste katten.

Wat is de digitale tweeling?

De gemeente Alkmaar maakt gebruik van moderne technologie om een veilige, gezonde, duurzame en democratische gemeente te creëren. De digitale tweeling is een virtuele kopie van onze stad, inclusief straten, gebouwen, bomen, fietspaden, laadpalen, en nu ook vermiste katten. Deze tool ondersteunt de gemeenteraad bij besluitvorming, helpt ambtenaren bij hun taken en voorziet inwoners van waardevolle informatie.

Mis je iets in de Digitale Tweeling?

Laat het ons weten via www.alkmaar.incijfers.nl en kies voor Digitale Tweeling. Daar vind je het contactformulier. Jouw feedback is belangrijk voor ons!

Wethouder Smart City, Christiaan Peetoom, zegt: “De kaart met vermiste katten is weer een mooie toevoeging op de digitale tweeling van Alkmaar. Op die manier groeit de kennis over onze gemeente, die we graag met onze inwoners delen.”

Houd de digitale tweeling in de gaten en help samen met ons de vermiste katten veilig thuis te brengen!

error: Content is protected !!