Alkmaar / Streekagenda · 11 juni 2024

Volop gratis optredens tijdens 2e Zomer in De Mare – weekend in de Rekerhout

ALKMAAR – Ook het tweede Zomer in De Mare-weekend in Park De Rekerhout biedt een programma vol straattheater, circusacts en doe- en beleefactiviteiten. Kom naar het zonnige park bij winkelcentrum De Mare en geniet op zaterdag 15 én zondag 16 juni van dans, acrobatiek, livemuziek en nog veel meer. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk!

(bron en foto’s: TAQA Theater De Vest)

Tradtionele circus-skills én een vleugje vrijheid
Bezoek op zaterdagmiddag 15 juni vanaf 15.00 uur de energieke dansvoorstelling ‘Samen Samen één’ van de Arnhemse Meisjes of een voorstelling vol dans, acrobatiek en bijlwerpen van Compagnie One Shot. De hele middag worden extra activiteiten in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard georganiseerd. Deel je verhaal tijdens ‘Ken je mij’, of kom langs bij kunstenares Inez Muhren en de Binnenlopers van de bibliotheek om samen met andere bezoekers de tekening of het schilderij van je leven te maken.



BlindeBlotevoetenpad
Zondag 16 juni staat Zomer in De Mare in het teken van straattheater en doe- en beleefactiviteiten. Vanaf 11.30 uur kun je in het park terecht voor acrobatische toeren van DeRondo/Deroo en een ontzettend leuke mimevoorstelling over de hond Billy van Petite Histoire Mordante. Compagnie One Shot is ook vanmiddag weer aanwezig. Wil je zelf actie ondernemen? Zet een stap in het onbekende op het BlindeBlotevoetenpad of stap in de kappersstoel van wacko kapsalon Quoi?fuur!



Meer informatie
Zomer in De Mare vindt op zaterdag 8 juni van 15.00 – 18.00 u plaats en op zondag 9 juni van 13.00 – 17.00 uur in park de Rekerhout. De toegang is gratis. Kijk op www.zomerindemare.nl voor het volledige programma of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.

error: Content is protected !!