Alkmaar · 3 augustus 2023

Winkelcentrum De Hoef sponsort boodschappen Humanitas Kindervakantiedagen

Er is niets heerlijker voor een kind dan spelen, sporten, knutselen, speuren, zingen, dansen en nog veel meer. Niet voor elk kind is dat vanzelfsprekend. Daarom organiseert Humanitas voor deze kinderen van donderdag 3 augustus tot en met zondag 6 augustus de Kindervakantiedagen!!!

Dankzij diverse sponsoren en ruim 25 enthousiaste vrijwilligers kunnen ruim 30 kinderen uit de regio Noord-Kennemerland een aantal fantastische dagen vol sport, spel en gezelligheid beleven. Voor deze dagen vormen de locatiekosten en de boodschappen de grootste uitgaven. De winkeliers van winkelcentrum De Hoef stellen daarom graag de boodschappen voor dit goede doel beschikbaar.


Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers zetten zich in voor verschillende projecten, waaronder maatjesprojecten. Daaronder vallen ook de kindervakantiedagen die voor de 4e keer in de regio Noord-Kennemerland worden georganiseerd. Een lang vakantieweekend in Egmond voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar die deze dagen om diverse redenen zeer goed kunnen gebruiken. Vooral de financiële middelen binnen de gezinnen van deze kinderen laten het niet toe om leuke activiteiten in de zomervakantie te ondernemen, vandaar dat Humanitas hen deze dagen gunt! De kinderen worden door hun verwijzers, hulpverleners of school aangemeld bij Humanitas, en door de coördinatoren gescreend. Wil je meer weten over dit weekend of zelf iets bijdragen? Bel dan met Marjolein Pepping op nummer 06 51683786.

error: Content is protected !!