Bergen / Sport · 16 juli 2023

Eerste jaar in De Beeck behalen maar liefst 478 kinderen een zwemdiploma

Sinds de opening in september 2022 verzorgt De Beeck 5 dagen per week ABC-zwemles. Zaterdag 15 juli reikte Madelief Sportief het 478e diploma uit in het Bergense bad. 

“We kijken trots en tevreden terug op dit eerste jaar,” vertelt Loes Brakenhoff, hoofd zwemzaken van De Beeck. “Waar we als zwemschool met een klein groepje lesgaven, zijn we hier in ons eigen bad weer gegroeid naar een volwaardig team. De saamhorigheid binnen het team is super fijn. We helpen elkaar, springen bij waar nodig, er is tijd om even kinderen apart te nemen of verder te helpen en ruimte om privélessen aan te bieden. Dit zie je ook terug in het zwemlesniveau van de kinderen.” 

Persoonlijke aandacht 

De Beeck staat voor persoonlijke aandacht en een unieke lesmethode. “Onze zwemlessen zijn veilig en gezellig,” vervolgt Loes. “De ouders kunnen natuurlijk iedere les via het raam bekijken. Ik denk dat zij het plezier zien dat zowel wij als de kinderen tijdens de lessen ervaren.” Wekelijks wordt lesgegeven aan ruim 625 kinderen en volwassenen. Zaterdag 15 juli werden 33 A-, 15 B- en 9 C-diploma’s uitgereikt waarmee de teller de 478 diploma’s voor het zwem-ABC aantikte. 

In de zomervakantie is er een korte pauze van de reguliere lessen. De Beeck organiseert gedurende de zomer zomerzwemlessen. Iedereen, ook kinderen die (nog) geen les volgen bij De Beeck of daar op de wachtlijst staan, is van harte welkom tijdens deze lessen. Inschrijven kan vanaf maandag 17 juli via www.debeeck.nl/zomerzwemles.

 
Na de zomer worden er weer 60 nieuwe kinderen uitgenodigd om te starten. De Beeck verzorgt vijf dagen per week zwemles waarbij kan worden gekozen uit ABC-zwemles in een groep of privézwemles. Heb je een A-, B- en C-diploma op zak een nog geen zin om te stoppen dan biedt De Beeck gevarieerde zwemvaardigheidslessen. Meer informatie over de zwemlessen van De Beeck is te vinden op www.debeeck.nl/zwemles.

error: Content is protected !!