Bergen · 23 februari 2024

Hond bijt kat dood in Bergen

Het moet een enorme drama zijn voor de alleenwonende oudere dame die op het Meester Quantplein in Bergen woont. Een hond, eigendom van een familie aan de Westerweg aan de overkant van de woning van de Bergenaar, beet afgelopen week haar kat Noortje dood.

Dat gebeurde op het erf van de eigenaar van de hond. Vermoedelijk opende de hond zelf de deur. Het baasje was zelf niet thuis toen het allemaal gebeurde.

Omdat ‘het baasje’ van Noortje voor langere tijd vanwege gezondheidsredenen niet thuis was, sloot een familie op de Westerweg de kat voor haar te zorgen. Zowel de familie als omwonenden zijn diep geschokt door het voorval.

‘Vreselijk wat er is gebeurd’

Buurtbewoners meldt dat de hond al eerder een kat aangevallen heeft op de Westerweg, een voorval dat gelukkig goed afliep. De wijkagent bezocht deze week de eigenaren van de hond met als belangrijkste doel toekomstige ongelukken te voorkomen. Deze familie vindt het vreselijk wat er is gebeurd en treedt graag in contact met haar gedupeerde overbuurvrouw die inmiddels weer thuis is.

(Aangeleverde foto).

error: Content is protected !!