Castricum / Regio / Streekagenda · 24 juli 2023

Uit Je Bak Festival is er hélemaal klaar voor!

HOERA! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan barst het feest los! Na 3 jaar afwezigheid is Uit Je Bak terug in het Castricumse Willem de Rijkepark op zondag 30 juli 2023! Ondanks dat de weersvoorspellingen nog niet het zonnetje beloven dat de organisatie graag wil, gaan we ervoor! Wees welkom op zondag 30 juli 2023 vanaf 13 uur in het Willem De Rijkepark in Castricum. Entree, zoals altijd, gratis! Uit Je Bak zal dit jaar CASHLOOS zijn. Dit betekent: geen muntjes en ook geen contant geld meer nodig. Je pinpas is je beste vriend om van alles te genieten op het festival. Omdat we geen muntenbalies meer nodig hebben scheelt het dus een boel ruimte op het terrein. Let wel, ook voor ons is dit een nieuwe manier van werken, dus we hopen dat we op je geduld kunnen rekenen bij de bar.Onze bands zijn er klaar voor en deze week begint Uit Je Bak met de opbouw. Gelukkig met de zonnige muziek van o.a. KUENTA komt alles goed! Een non-stop carnaval, een oproer van beats en ritmes die het publiek meevoeren naar de Cariben. Maar bovenal is het duidelijk dat de muzikanten plezier hebben in het spelen van de muziek en de live percussie dendert door de lucht. Door naar hun shows te gaan, teken je voor een unieke, unieke reis. Zo’n show heb je nog nooit meegemaakt. Geen toeschouwers, alleen deelnemers!Dikke Dennis & Røckers: jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel stevige Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers.Oude bekende Sweet Empire zijn er deze keer ook bij! Ze hebben de afgelopen meer dan 10 jaar shows gespeeld in veel verschillende landen in Europa en het Verenigd Koninkrijk, waar ze hun maatschappijkritische kijk op de wereld deelden. Hun geluid is agressief en emotioneel, maar toch melodieus en speels. Helaas stoppen de heren er later dit jaar mee, dus dit is oprecht een van de laatste keren om ze live te zien!

Virato, is een producer/kunstenaar uit Nederland. Virato weet hoe je mensen gelukkig maakt: met muziek! Eerder stond hij onder andere al in een boel clubs, Mixstream en voor meer dan 10.000 mensen in Groningen. Nu is Castricum aan de beurt om veroverd te worden!

Jacob D. Edward is een folksongwriter met Leonard Cohen, Jason Molina en Damien Jurado als zijn meest relevante inspiratiebronnen. Maak kennis met Alyssa en Chiara, een dynamisch duo, niet alleen zussen, maar ook gepassioneerde muzikanten. Gewapend met hun verfijnde pianospel en bedrevenheid op de gitaar, creëren ze betoverende melodieën die rechtstreeks naar het hart gaan.

Indiepop-band Panda Noir sleept je mee door hun dromen, avonturen en gedachten. Ze schrijven over fouten en overwinningen, over op je bek gaan en jagen naar het eeuwige geluk. Ze maken indiepop met invloeden van rock, alternative en grunge. Verwacht rauwe energie en zowel donker als heldere, lichte nummers.

Strobocops is een kneiterharde dans act. Ze hebben al menig vloer vermorzeld en komt nu knallen op Uit Je Bak. De Strobocops maken alles dansbaar met scherpe en grappige Nederlandstalige teksten. Synthesizer gebeuk wordt afgewisseld met smoothe dansnummers waarbij zelfs de minst bereidwilligen met hun voetjes meebewegen.Kijk op de site voor meer informatie, tijdschema en het laatste nieuws: www.uitjebak.nlOf zoek op Spotify ‘Uit Je Bak 2023’ voor de afspeellijst zodat je in de mood kunt komen voor zondag 30 juli!

error: Content is protected !!