Dijk en Waard · 30 september 2024

Bibliotheek Kennemerwaard: Overgang en leefstijl

Bibliotheek Kennemerwaard: Overgang en leefstijl

Ben je een vrouw, ouder dan 35 en heb je last van vermoeidheid, opvliegers, zere gewrichten, stemmingswisselingen of andere vage klachten? Grote kans dat jouw lichaam zich aan het voorbereiden is op de overgang.

Op zaterdag 12 oktober van 11.00 tot 12.00 uur verzorgen Mieke Beemsterboer en Ciska Gijsbers een sprankelende workshop over de Overgang en Leefstijl. Deze workshop geeft je de tools en inzichten om de overgang vitaal en met zelfvertrouwen te doorstaan! Mieke Beemsterboer en Ciska Gijsbers van 7x Gezond zijn beide gecertificeerd leefstijlcoach en diëtist en gespecialiseerd in de overgang. In deze workshop krijg je praktische handvatten zodat je zelf de overgangsklachten kunt verminderen.

Reactie van een eerdere deelnemer: “Het was een feest van herkenning met goede tips & tricks. Ciska en Mieke zorgen voor een vertrouwde omgeving en ontspannen sfeer. Een aanrader!”

Aanmelden:
Wil je meer weten over de overgang en hoe hiermee om te gaan? Meld je aan. Je bent van harte welkom op zaterdagochtend 12 oktober in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via bknw.nl via het tabblad ‘doen’ of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De bijeenkomst start om 11.00 uur.

error: Content is protected !!