Egmond aan den Hoef / Streekagenda · 28 oktober 2023

Brouwerij Egmond organiseert Abdijbierfestival in de Slotkapel

Op zaterdag 4 november organiseert Brouwerij Egmond hun allereerste Abbdijbier Festival. In het prachtige Slotkapel in Egmond aan den Hoef proef je naast Sancti Adalberti de andere echte Nederlandse abdij- en kloosterbrouwers Berne, Kleiburg en Sion. De laatste kaarten voor de middagsessie van 13.00 tot 16.00 zijn nu verkrijgbaar. Wees wel snel, want de capaciteit is natuurlijk beperkt.

Nog enkele kaarten te koop voor de eerste shift van 13.00-15.45 uur
Je kunt nog enkele kaarten kopen voor de tijdtabel 13.00 tot 15.45 uur. Toegang zal op volgorde van aanmelding gaan. De entreekosten zijn € 21,-. Hiervoor ontvang je 6 munten ter waarde van € 3,-/stuk en een uniek proefglas die u na afloop van het festival mag houden. Een proefglas met bier kost € 3,– en wij verwachten tijdens het festival gezamenlijk ca. 20 bieren te kunnen presenteren. Gedurende het festival bent u in de gelegenheid om extra munten bij te kopen.

Via het mailadres info@brouwerijegmond.nl kunt u zich aanmelden voor het abdijbierfestival. Vermeld in het bericht uw naam en of u met 1 of 2 personen komt. Na ontvangst van uw gegevens zal Brouwerij Egmond u een betaalverzoek sturen voor hetgeen u besteld heeft.

error: Content is protected !!