Inschrijving Bankoe Games gaat van start

Het Bankoe-avontuur van 2024 gaat binnenkort van start. Op zondag 26 mei om 15:00 uur kunnen de teams zich inschrijven in het proeflokaal van Sancti Adalberti aan de Slotweg in Egmond aan den Hoef. Het proeflokaal maakt van de inschrijfmiddag alvast een feest. “Het belooft een gezellig voorproefje voor het zomerfestival te worden dus neem alvast de supporters mee” Aldus de vriendengroep die de Bankoe-Games organiseert. Als je je wilt inschrijven kan dit met een team van acht personen. De belangstelling om mee te doen lijkt groter dan vorig jaar. Kom dus op tijd is het advies, want er is een maximaal aantal teams dat zich in kan schrijven. De Bankoe-Games zijn op zaterdag 13 juli.

Thema

Net als vorig jaar staan de spelen in het teken van een thema. Dit thema wordt door de vriendengroep van de Bankoe-Games binnenkort onthuld. De teams kunnen hun fantasie de vrije loop laten bij het samenstellen van de outfit en ook veel spellen zullen in dit thema staan. In het spannende finalespel kunnen de teams de felbegeerde hoofdprijs en natuurlijk eeuwige roem winnen. Zowel voor de deelnemers als toeschouwers belooft het weer een hilarische dag te worden.

Zomerfestival Egmond

De Bankoe-games zijn onderdeel van het Zomerfestival in Egmond aan den Hoef dat van 11 t/m 14 juli plaats vindt. Tijdens het zomerfestival is nog veel meer te doen. Denk aan de grote vrijdagmiddagborrel, de bekende kortebaan draverij en een feesttent. Elke dag treden er artiesten op. Namen als Dries Roelvink, Sven Versteeg en Davey Bindervoet zullen komen optreden. De volledige Line-up zal binnenkort worden gepubliceerd. Houdt de socials en www.festivalegmond.nl in de gaten om op de hoogte te blijven.

error: Content is protected !!