Egmond aan Zee · 25 oktober 2024

Hospice Egmond zoekt handige klussers: wie helpt mee?

Hospice Egmond zoekt handige klussers: wie helpt mee?

EGMOND – Hospice Egmond is dringend op zoek naar nieuwe klussers, nu hun vaste kracht Harry ermee stopt. De organisatie is op zoek naar één of meerdere ‘Handige Harry’s’ die kunnen helpen met kleine klusjes in en rondom het hospice.

Met de oproep hoopt Hospice Egmond een team van enthousiaste klussers samen te stellen. Het idee is om een appgroep te creëren, waarin regelmatig klusjes gedeeld worden. Heb je tijd en zin om te helpen? Dan kun je je eenvoudig aanmelden via de app.

Wat wordt er gevraagd?

Of je nu handig bent met een hamer, verfkwast of een boormachine, alle hulp is welkom. Klussen variëren van kleine reparaties tot onderhoudswerkzaamheden. En omdat vele handen licht werk maken, zou het ideaal zijn als meerdere mensen zich aanmelden.

Hoe meld je je aan?

Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan via info@hospice-egmond.nl of bel naar 072-8889161 en vraag naar Mariska of Els. Hospice Egmond kijkt ernaar uit om nieuwe Handige Harry’s te verwelkomen die hun steentje willen bijdragen aan deze belangrijke plek.

Helpt u mee?

error: Content is protected !!