112 / Heiloo · 2 augustus 2024

18-jarige jongen uit Heiloo omgekomen tijdens vakantie in Thailand

Een 18-jarige jongen uit Heiloo, Tim genaamd, is woensdag omgekomen tijdens een wandeltocht in Thailand. Tim, die woonde in Ypestein, was met zijn ouders naar de top van een berg in de jungle van Krabi gewandeld.

Volgens de Thaise kranten had hij samen met zijn ouders een bergtop bereikt in de jungle van Krabi. Toen ze helemaal boven waren, daalden zijn ouders af om eten te halen. Eenmaal terug op de plek waar ze met Tim hadden afgesproken, was hij weg. Zijn lichaam werd later, na een zoektocht, gevonden op het Khao Ngon Nak-uitkijkpunt.

Het is nog niet duidelijk of hij overleed door een ongeluk of dat er iets anders is gebeurd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan niks zeggen over de omstandigheden rond zijn dood. Wel meldt de woordvoerder tegenover het AD dat consulaire bijstand wordt verleend aan de familie van Tim.

KHAO NGON NAK

Khao Ngon Nak, ook wel Dragon Crest Mountain, is een berg in de provincie Krabi in Thailand. Het is een populaire bestemming voor toeristen die van natuur en avontuur houden.

 (Foto: Pixabay)

error: Content is protected !!