Artikel · 23 augustus 2024

Inspiratieavond: werken bij Magentazorg zonder zorgachtergrond

Inspiratieavond: werken bij Magentazorg zonder zorgachtergrond

Voor wie altijd al heeft willen werken in de ouderenzorg, maar geen zorgachtergrond heeft, biedt Magentazorg nu een unieke kans. Op dinsdag 3 september a.s. organiseert deze regionale zorgorganisatie een inspirerende informatieavond, waarin geïnteresseerden alles te weten kunnen komen over de mogelijkheden om te werken bij Magentazorg, ook als je geen ervaring of het juiste diploma hebt.

Unieke kans

Tijdens de interactieve avond met workshops krijgen deelnemers de gelegenheid om kennis te maken met het brede scala aan functies binnen Magentazorg. Of het nu gaat om werken in de wijkverpleging, het verpleeghuis of het revalidatiecentrum. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers al hun vragen stellen aan de enthousiaste teams. Een kans die je niet wilt missen als je een loopbaan in de zorg wilt starten of overweegt.

Aanmelden

De informatieavond is op dinsdag 3 september in het Revalidatiecentrum van Magentazorg in Oudorp (Alkmaar). Inloop vanaf 18.00 uur en het programma is van 18.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Interesse? Reserveer dan je plek op werkenbijmagentazorg.nl.

error: Content is protected !!