Noord-Holland · 27 januari 2024

Gouden Kans project voor jongeren

Jongeren tussen de 18 en 27 jaar kunnen zich weer aanmelden voor het Gouden Kans Project. Binnenkort starten er 2 groepen.

Het Gouden Kans project is bedoeld voor jongeren in Noord-Holland Noord, die gestopt of klaar zijn met hun studie, een tussenjaar hebben genomen, zich in willen zetten voor de maatschappij of thuis zitten en geen idee hebben wat ze willen als volgende stap.

Tijdens dit project van 4 maanden, gedurende 20 uur per week, ontwikkelen de deelnemers hun talenten, ontmoeten ze nieuwe mensen en gaan ze iets goeds doen voor een ander of de omgeving.

Op woensdag 13 maart start een groep in Hollands Kroon en op donderdag 21 maart in Dijk en Waard. Deelname is gratis. Aanmelden kan op: www.goudenkansproject.nl.

Meer dan 160 jongeren hebben inmiddels hun Gouden Kans certificaat behaald na een succesvolle afronding van het traject.

Zij hebben niet alleen hun capaciteiten ontwikkeld, maar vonden ook voldoening in het creëren van impact.

Jongeren ontdekten hun sterke punten, kregen zelfvertrouwen en weten nu beter welke stappen zij voor hun toekomst willen nemen en welke opleiding bij hen past.

Wil je als organisatie meedoen? Graag! Kijk snel op www.goudenkansproject.nl.

Foto: aangeleverd

error: Content is protected !!