Schoorl · 3 juni 2024

Buitencentrum Schoorlse Duinen bestaat 44 jaar

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal! Buitencentrum Schoorlse Duinen bestaat 44 jaar! Op 3 juni 1980 openden we onze deuren als Bezoekerscentrum Het Zandspoor, en sindsdien zijn we uitgegroeid tot het drukst bezochte bezoekerscentrum van Nederland met jaarlijks ruim 350.000 bezoekers.

Samen met ons fantastische team van boswachters en vrijwilligers bieden we een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, allemaal gericht op het beleven van de prachtige natuur van de Schoorlse Duinen. Wat ons extra bijzonder maakt? We draaien volledig op eigen inkomsten uit activiteiten, de bos&duin winkel, zaalverhuur, betaald parkeren en horeca.

Sinds 2014 hebben we ook de “Vrienden van het Buitencentrum”. Dankzij het Buitenfonds kunnen we extra financiering krijgen voor projecten en diverse werkzaamheden. Wil jij ons ook steunen? Word dan vriend van het Buitencentrum! Voor slechts €30 per jaar ontvang je 10% korting in de winkel en krijg je onze maandelijkse buitenladder met activiteiten. Nog belangrijker, je helpt ons om door te gaan met ons werk!

Klik hier om vriend te worden: [https://bit.ly/49aSYz7]

Dankzij jouw steun kan iedereen nog vele jaren genieten van alles wat de Buitencentrum Schoorlse Duinen te bieden heeft.

error: Content is protected !!