Egmond aan Zee / Streekagenda · 27 januari 2024

Cardfest: de eerste grote TCG beurs in Noord-Holland

Op zondag 31 maart 2024 vindt de eerste editie van Cardfest plaats in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit houdt in: twee zalen vol met Pokémon, Magic-The-Gathering en Yu-Gi-Oh! Trading Cards.

Wat is er te doen?
Op de Cardfest Market kunnen Trading Card fans bij de standhouders toys, collectibles, merchandise, kunst en natuurlijk trading cards kopen en ruilen. Goed om te weten: de Cardfest Experts helpen iedereen graag met het maken van een eerlijke deal bij het ruilen van kaarten in de Trading Area! In de Play Area vindt het eerste Cardfest toernooi plaats waar spelers het kunnen opnemen tegen andere TCG-spelers! Daarnaast zijn er tijdens Cardfest loterijen en ook het eten en drinken is prima geregeld.

Behalve Cardfest is er op deze Eerste Paasdag meer te beleven in Egmond aan Zee. Haal lekker een frisse neus tijdens een uitgebreide strandwandeling, verken al wandelend of fietsend de mooie omgeving of strijk neer op een gezellig terrasje. Daarnaast biedt Hotel Zuiderduin ook de gelegenheid om lekker rond te spetteren in het zwembad, een bowlingbaan te huren voor een gezellig potje bowlen of een Wellness Arrangement te boeken en heerlijk te ontspannen.

Het arrangement
Het arrangement bevat 2 overnachtingen in Hotel Zuiderduin met aankomstdatum zaterdag 30-03-2024, inclusief ontbijt. Let op: gasten die gebruik maken van het arrangement en een ticket hebben mogen een uur eerder naar de stands! Het arrangement is exclusief ticket voor Cardfest. Tickets kunnen gekocht worden via https://cardfest.nl, de kaartverkoop start eind september.

error: Content is protected !!