Regio / Sport / Uitgeest · 14 juli 2023

Zomer in Uitgeest!

De zomervakantie breekt bijna aan en dat valt niet te missen in Uitgeest! Buurtsportcoach Adrie heeft superleuke activiteiten bedacht om de kinderen lekker in beweging te houden tijdens die 6 weken dat ze vrij zijn. Zo zijn er twee zomersportdagen op 8 en 10 augustus en kun je op 2 augustus lasergamen in De Zienhouse. Nu alvast aanmelden via sportenenbewegeninuitgeest.nl is straks een superleuke dag beleven!

Samen met jongerenwerk Uitgeest houdt Adrie op woensdag 2 augustus een Lasergame middag in de Zienhouse. In een donkere ruimte met obstakels en sfeerverlichting ga je met bonkend hart op zoek naar je ‘prooi’. Leuk om samen te doen met één of meerdere vriendjes. De groepen worden ingedeeld op leeftijd. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website.

Zomersportdag I

Op dinsdag 8 Augustus kun je sporten bij tennisvereniging De Dog. Op het complex van de vereniging krijg je een tennisclinic van TV De Dog, maar ook een dans- en een judoclinic van Just Dance en Cees Hoebeke. De clinics zijn voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en worden gegeven tussen 10.00 en 12.30 uur in 3 blokken van 40 minuten. Deelname kost € 3,50. En aanmelden kan via onze website.

Zomersportdag II

Op donderdag 10 augustus gaan we sporten op en aan het water. Aan het Uitgeestermeer krijg je een volleybalclinic en op het water een supclinic, verzorgd door VV Voluit en Zeilschool-Bootverhuur Uitgeestermeer. Deze sportdag is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar en een zwemdiploma is verplicht. Deelname kost € 3,50 en aanmelden kan via de website.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar sportenbewegeninuitgeest.nl!

error: Content is protected !!