112 / Heerhugowaard · 1 december 2023

Drugspanden gesloten in Heerhugowaard en Zaandam

Op woensdag 29 november heeft de recherche van Noord-Nederland verschillende panden doorzocht in Zaandam en Heerhugowaard. Op de Einsteinstraat werd drugslab aangetroffen. Ter plaatse is beslag gelegd op contant geld, vermogen, waaronder bankrekening en crypto wallets. Ook worden in het onderzoek voertuigen, vuurwapens, verdovende middelen, mobiele telefoons en andere gegevensdragers in beslag genomen.

Om de veiligheid te waarborgen, overlast en criminele activiteiten te doen stoppen heeft de burgemeester van Dijk en Waard een woning en panden gesloten op de Einsteinstraat. In totaal werden 7 verdachten aangehouden. Zij zitten op dit moment nog vast en worden verhoord.

VERDACHTE SITUATIE?

Ziet u iets verdachts? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of meld bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij verdachte situaties kunt u ook denken aan onverklaarbare aankopen, verbouwingen, het blinderen van ruiten, plaatsen van veel camera’s of van korte bezoeken rondom een pand. Schroom niet om bij twijfel contact te zoeken.

error: Content is protected !!