Noord-Holland · 1 december 2023

Provincie repareert het asfalt van de Provincialeweg Alkmaar – Schagen (N245)

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 7 december van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur. De N245 is in 1 richting afgesloten, vanaf de kruising bij de Laan van Darmstadt/De Keesman tot aan de kruising met de Laan van Tata/De Helling. Het verkeer vanuit Alkmaar naar Schagen wordt omgeleid via Nollenweg (N508), Westerweg (N242) en Provincialeweg (N504). Het verkeer richting Alkmaar ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Winterklaar maken van wegen

Het asfalt van de provinciale weg N245 wordt op 2 locaties gerepareerd. Dat is nodig om vorstschade tijdens de winterperiode te beperken. Het asfalt kan anders kapot vriezen, waardoor gaten in het wegdek ontstaan. In opdracht van de provincie voert gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans op meerdere wegen in de regio kleine reparaties uit om de vorstschade te beperken. Tijdens die werkzaamheden is de verkeershinder beperkt.

Meer informatie

Weggebruikers en inwoners met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Of volg de werkzaamheden via de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).

error: Content is protected !!