Algemeen / Sport · 19 januari 2024

Alkmaar Sport vernieuwt Sport Voordeel Abonnement

Alkmaar Sport vernieuwt Sport Voordeel Abonnement

Voor sporters die graag schaatsen, zwemmen of graag allebei de sporten willen ontdekken heeft Alkmaar Sport het Sport Voordeel Abonnement vernieuwd. Een persoonlijk jaarabonnement waarmee je zwemt en schaatst tegen goedkopere tarieven. Daarnaast zijn er voor abonnement-houders ook regelmatig leuke extra’s. Meer informatie over het Sport Voordeel Abonnement is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/voordeelabonnement.

Het Sport Voordeel Abonnement is een persoonsgebonden jaarabonnement. Na aanschaf ontvangen sporters een gereduceerd (goedkoper) tarief voor zowel ijsbaan De Meent als zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout. Daarnaast kan je met een abonnement direct door de tourniquets, de poortjes. Dit scheelt dus wachten bij de kassa.

Leuke extra’s
Het vernieuwde Sport Voordeel Abonnement biedt niet alleen voordelige tarieven maar ook verrassende extra’s. Abonnementhouders worden door de ijsbaan en de zwembaden regelmatig verrast. Denk hierbij aan winacties, een extra schaats- of zwemmoment, trainingen en clinics of speciale activiteiten alleen voor Sport Voordeel Abonnementhouders.

Praktische informatie
Het abonnement kost € 51,- voor volwassenen en € 30,- voor personen tot 18 jaar. Hiermee bedraagt de toegangsprijs bij ijsbaan De Meent € 2,70 per bezoek. Toegang tot de Alkmaarse zwembaden is hiermee € 2,00 bij de Hoornse Vaart en € 1,40 bij zwembad De Hout. Een Sport Voordeel Abonnement is verkrijgbaar bij de kassa van de ijsbaan en de zwembaden en na aanschafdatum een jaar geldig.

Meer informatie
Meer informatie over het bestellen van een Sport Voordeel Abonnement en een rekenvoorbeeld is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/voordeelabonnement.

error: Content is protected !!