Alkmaar · 4 december 2023

10 december Nationale Snertdag voor Alkmaarse vijftigplussers

10 december Nationale Snertdag voor Alkmaarse vijftigplussers

En dan is het ineens weer december. Korte dagen en lange nachten, guur weer: een maand die niet iedereen even leuk én makkelijk vindt. De één houdt van de feestdagen, de ander ziet er tegenop. Daarom heeft social app Klup de tweede zondag van december omgedoopt tot Nationale Snertdag. Dit jaar een jubileumeditie aangezien het de 6e keer is dat het event plaatsvindt. Ook in de gemeente Alkmaar wordt er snert gegeten. Organisator Hillie (68) ontvangt 20 deelnemers bij Bianca’s Brasserie en B&B in Oterleek en Natasja (58) organiseert een Snertdag bij haar thuis in Alkmaar.

Onder het mom van ‘Maak van je Snertdag een Feestdag’ komen op zestig locaties door heel Nederland 50-plus leden van Klup samen om gezellig een kop snert te eten. Uiteraard draait het niet om de snert maar is het een mooi middel om mensen te verbinden in een maand dat dit juist hard nodig is.

De organisatie nodigt 50-plussers uit om deel te nemen aan dit sociale evenement op 10 december. Tijden, locaties en aanmelden vind je in de Klup-app en via www.kluppen.nl

Klup is een sociaal platform en heeft als missie om 50-plussers in Nederland te verbinden en inspireren om via haar Klup-app activiteiten te ondernemen en samen ervaringen te delen. Wekelijks organiseren leden (kluppers) meer dan driehonderd activiteiten. Duizenden leden gebruiken dagelijks de app.

error: Content is protected !!