Alkmaar / Streekagenda · 22 september 2023

12 november eerste Bambini Beurs – 2de hands kinderkleding en speelgoed beurs

12 november eerste Bambini Beurs - 2de hands kinderkleding en speelgoed beurs

Ontdek de magie van de Bambini Beurs – het ultieme evenement voor liefhebbers van kinderkleding en speelgoed! Koop nu je ticket en maak je klaar voor een dag vol plezier, geweldige vondsten en onvergetelijke herinneringen.

Toegang tot een breed scala aan tweedehands kinderkleding en speelgoed: Ontdek unieke items en koopjes van diverse verkopers op onze beurs. Laat je inspireren door de verkopers en creatieve ideeën voor kinderkleding en speelgoed. Geniet van de levendige beursomgeving, waar je gelijkgestemde ouders en verzorgers kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.

Entreeticket:

Normaal kost een ticket aan de deur 4,00 euro. Als speciale openingsaanbieding kun je online tickets kopen voor slechts 3,00 euro per stuk! En er is nog meer goed nieuws: kinderen tot 12 jaar mogen gratis de beurs bezoeken! 

Bekijk het programma voor de komende beurzen en reserveer je tickets vandaag nog. Mis deze kans niet om de Bambini Beurs te ervaren en deel uit te maken van de duurzame beweging. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de manier waarop we winkelen en onze kinderen voorzien van geweldige spullen.

Je bent van harte welkom op de Bambini Beurs. Bereid je voor op een geweldige dag vol plezier, koopjes en inspiratie!

Wanneer

Zondag 12 november 2023 van 10:00 tot 14:00

Entreekosten

3,00 online en 4,00 aan de deur

Waar

  • Sportpaleis Alkmaar
  • Terborchlaan 200
  • 1816LE Alkmaar, Noord-Holland
error: Content is protected !!