Alkmaar / Streekagenda · 26 juni 2024

14 juli Open Podium bij De Oude Kwekerij

14 juli Open Podium bij De Oude Kwekerij

In het amfitheater van park De Oude Kwekerij staat zondag 14 juli van 14.00 tot 16.00 uur weer een open podium op het programma.

Diverse amateurartiesten laten van zich horen in een informele festivalsfeer, met als start van de middag het instrumentale duo Theo en Henk op gitaar en saxofoon. Zij spelen hun versies van hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80.Hierna is het podium voor drie jonge artiesten van Alkmaars Talent.

Noa Kwast (18) stond in de finale van 2023, evenals Wende van den Berg, die dat jaar won. Ook Sam Renooij geeft acte de présence.De volgende artiest is Renate Spierdijk met eigen, Nederlandstalige liedjes die ze via haar geluidsinstallatie begeleidt. De middag wordt besloten door de tweekoppige band Charlie, met zang en gitaar.

De middag begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. De toegang is gratis, er wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Park De Oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, aan de noordkant van station Alkmaar en is verboden voor honden.

error: Content is protected !!