Alkmaar / Streekagenda · 5 juni 2024

16 juni: HoutRocks in de Alkmaarderhout

De Hout Rocks! Is een eendaags gratis festival in Cultuurpark de Hout in Alkmaar. Dit festival is de plek voor als je van rock muziek houd, hard rock, punk rock, stoner rock, groove rock, rock ‘n’ roll alle soorten rock hebben een plek op dit festival als het maar lekker beukt. Muziek luisteren onder de zon, chillen op je picknick kleed, losgaan in de pit of genieten van een biertje met je vrienden, het kan allemaal op De Hout Rocks!

De opening wordt om 13.30 uur verzorgd door The Keratins, gevolgd door Radio Friendly Unit Shifters. White Mamba, Eskalatie, Waardeloos en Skroetbalg zullen de middag vullen met stevige rockmuziek. Bezoekers wordt aangeraden zonnebrand mee te nemen om comfortabel van de muziek te genieten in het zonnetje, of te ontspannen op een picknickkleedje.

Het jaarlijkse festival HoutRocks vindt plaats op zondag 16 juni van 13.30 tot 18.15 uur in De Alkmaarderhout. Stichting Cultuurpark de Hout biedt een gevarieerd rockprogramma met optredens van diverse bands. 

Zoals op elk festival van Cultuurpark de Hout is er ook een kunst expo aanwezig met lokale kunstenaars. Daarnaast zal er eet gelegenheid zijn en natuurlijk een bar met bier wijn en fris. Kortom alles en meer dat je verwacht op een festival, en dat gewoon in de Hout in Alkmaar!

Elk festival van Cultuurpark de Hout word georganiseerd en draaiende gehouden door onze geweldige vrijwilligers dus elke consumptie die je koopt aan de bar is een investering in het behouden van de verschillende festivals die Cultuurpark de Hout te bieden heeft. Dus kom lekker luisteren en maak er een mooie zondagmiddag van!

error: Content is protected !!