Alkmaar · 3 april 2024

25 jaar Schrijvenswaard. En dat gaat gevierd worden

Op 9 april aanstaande bestaat Schrijvenswaard 25 jaar. En dat gaat gevierd worden op zaterdag 6 april aanstaande met onze huidige en oud leden, in het Dorpshuis Veenhuizen, Kerkweg 32, 1704 DH Heerhugowaard. Van 14:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom. 

Schrijvenswaard is opgericht door Siem de Haan en Eugènie Herlaar. Siem is helaas overleden ,maar zijn vrouw is ook bij het feest aanwezig. Eugènie zal vertellen over de oprichting en de geschiedenis van onze gezellige schrijfclub. 

Van 14:30 tot 15:30 uur is ook Burgemeester Maarten Poorter aanwezig. Voorzitter Bea Pols reikt aan hem het 1e exemplaar van de jubileumbundel uit ter gelegenheid van 25 jaar Schrijvenswaard hebben we allemaal gedichten geschreven over Dijk & Waard. De burgemeester heeft voor deze bundel het voorwoord geschreven. 

Maandelijks is het een druk bezochte ledenavond waarbij er geschreven gaat worden over een thema, een korte schrijfoefening doen met elkaar en vooral veel plezier met elkaar hebben. Onze ledenavonden zijn in de Vuurplaats in Butterhuizen. 

Meer info: Lees je hier

error: Content is protected !!