Alkmaar · 4 juli 2023

26 augustus Lichtjesavond Alkmaar

26 augustus Lichtjesavond Alkmaar

Zaterdag 26 augustus, Lichtjesavond Alkmaar: hét jaarlijkse moment om een extra lichtje te laten schijnen op elkaar, onze schitterende stad én het goede doel. Dit jaar kunnen bezoekers kiezen voor meevaren of -wandelen. Want niet alleen óp, maar ook lángs het water is het in Alkmaar (g)loei-gezellig.

De verlichte avondvaartvaartocht en wandeling worden georganiseerd door vrijwilligers van Lionsclub Alkmaar. Hierdoor gaan alle opbrengsten direct naar het goede doel. Deze keer is dat doel nóg een mooie avond, maar dan in december. Met de opbrengsten van de ticketverkoop en de sponsorbijdragen worden meerdere compleet verzorgde diners georganiseerd, speciaal en uitsluitend voor Alkmaarders die afhankelijk zijn van ondersteuning door bijvoorbeeld de Voedselbank.

Een ticket voor het goede doel = een goed gevoel!
Vaar of wandel ook mee en geniet van de verlichte bootjes en objecten op en langs de sfeervolle grachten van Alkmaar. Bestel snel tickets via www.lichtjesavondalkmaar.nl. Zo verzeker je niet alleen jezelf en familie/vrienden van een leuke avond, maar draag je ook bij aan een bijzonder moment voor anderen.

Dit mooie Alkmaarse evenement steunen als bedrijf? Ook dat kan! Alle informatie en sponsormogelijkheden zijn te vinden via https://lichtjesavondalkmaar.nl/sponsoren/.

error: Content is protected !!