Alkmaar / Streekagenda · 17 mei 2024

Brouwerij Moersleutel viert all-inclusive Speciaalbierfeest in Alkmaar

ALKMAAR – Op zaterdag 29 juni viert brouwerij Moersleutel haar 8-jarig jubileum met een gezellig speciaalbierfeest in Alkmaar. Dit gezellige evenement biedt bierliefhebbers de kans om vier uur lang onbeperkt te genieten van exclusieve speciaalbieren.

Vier uur lang all-inclusive speciaalbierdrinken
Het jubileum wordt gevierd met een uniek bierfeest waarbij gasten gedurende vier uur kunnen genieten van een onbeperkt assortiment aan speciaalbieren, allemaal inbegrepen in de toegangsprijs. Ontdek de smaken van Blond, Wit, IPAs en Stouts en drink ze uit uniek glas welke mee naar huis genomen mag worden.

Live entertainment en culinaire verrassingen
Naast het overvloedige bieraanbod kunnen bezoekers zich verheugen op muzikale entertainment en heerlijke culinaire opties, die de feestelijke sfeer compleet maken.

Tickets en informatie
Het All-inclusive Speciaalbierfeest vindt plaats op zaterdag 29 juni bij HAL25 in Alkmaar, slechts enkele minuten lopen vanaf het station. De dag wordt opgedeeld in tijdsloten van 14:00 tot 18:00 uur en van 19:00 tot 21:00. Tickets zijn €59 p.p. en haal je via de website www.moersleutel.com.

error: Content is protected !!